Tässä ekstrassa ei nähdä mitään veristä kaksintaistelua, vaan Radolassa käytyä keskustelua äänestyksestä, jossa päätettiin, jatkaako Oliver elämäänsä Liljan vai Alienorin kanssa. Nimiä tässä ei mainita, mutta ne voi halutessaan katsoa täältä >>  www.createphpbb.com/radola/viewtopic.php  Omat kommenttini laitan kuitenkin kursiivilla selvyyden vuoksi. Varsinkin ehdotukset siitä, miten jomman kumman  jättäminen tulisi tapahtua, ovat ihan hulvattomia! Niiden inspiroimana tein uuden "bannerikuvan" Starberryille, joka löytyy sivun alaosasta. Lukekaa juttu ensin läpi, niin ymmärrätte vitsin. ;)

Kumpi ja miksi?

 

 Alienooria äänestin, koska hän on kauniimpi ja yhteiset kokemukset yhdistää

Äänestin Liljaa, koska nätimpi ja persoonallisempi ulkonäöltä. Enkä voisi muutenkaan hyväksyä että Oliver hylkäisi lapsensa jonkun toisen naisen takia D:

Alienor! Se on paljon mielikuvituksellisempi ja nätimpi.

 

Alienor!!! Aivan älyttömän kaunis .

Mä äänestin hampaat irvessä Alienoria, koska valinta oli ihan sairaan vaikea

Annoin ääneni Alienorille, todella kaunis sim ja tuntuu että hänen ja Oliverin suhteesta voisi tulla melkeinpä mielenkiintoisempi kuin mitä se oli ollut Liljan kanssa.

Mä sanoisin Lilja, syntyispähän sellanen kiva rakkaustarina.

 

 Niin mäkin eka aattelin mut kuitenkin noi oliverin ja alienorin yhteiset kokemukset... tää on todella vaikee! eiks se vois sillee olla vaan ihan big love ja ottaa molempia?? koska se on vaan yksinkertasesti väärin jos se hylkää liljan sitten.

Mä äänestin Liljaa, koska (muistaakseni:D) Liljahan oli Oliverin puoliso jo ennen kuin tämä tapasi Alienorin, eikä oo kivaa Liljalle jos Oliver menee ja vaihtaa vaimoketta:O    

Alienor! Erittäin kaunis ja Alienorin kasvonpiirteet ovat hyvät sukuun.

no mut hei oishan se nyt karuu kun sun ja sun miehes pitäis mennä kihloihin, ja sit sun miehes siepataankin ja se palaa toisen vaimokkeen ja vauvan kanssa, "hei sori kultzi mut näin tää laiffi vaa joskus menee..."

eii, tiesin että Alienor johtaa oon inhonnu sitä kokoajan sun tarinassa, mutta Liljasta tykkään! Ja Alienor on musta tosi tylsän näköinen ja Lilja on ihanan persoonallinen (kasvonpiirteiltä ei stailukselta! ) ja mua ärsyttäisi iha sikana jos Oliver törkeästi hylkäisi Liljan JA eikö Oliverin suvun tehtävä ollut pariutua maalaisten () kanssa? Alienorhan on itsekin avaruudesta.

Pakko oli äänestää Liljaa, jotenkin käy vaan sääliks sitä. Sitäpaitsi Liljalla ja Oliverilla on jo vihreäihoinen vauva jatkamaan sukua

Miä en osaa päättää joten äänestin tässä Alienoria ja blogissa Liljaa

Alienoria äänestin, mutta... Liljaa tulee sääli, ja niin, sehän on täydellistävaimoainesta
Tietysti, voisihan ajatella, että Oliver ja Liljahan jo rakastaa toisiaan? Niin ehkä tuon vankeuden ja sitä seuranneiden tapahtumien syy on vain stressi. Mutta eikös nuoruuden rakkaus usein väljähdykin ajan myötä?
Alienor siis, se on juurisopiva Oliverille. *Taputtaa Liljaa päähän*
Muuten, mun simssissä Twinbrookin Lilja Velmula on jokaisessa tallennuksessa hukkunut itsekseen... Ehkä tuonkin Liljan kohtalo

Tosi vaikee valinta, en osaa päättää!
Koska toisaalta olis kamalaa jos Oliver palaisi kotiin ja ilmoittaisi huolesta sekaisin olevalle Liljalle löytäneensä uuden naisen johon rakastui ja teki muksunkin (vaikka kotona odotti Liljan kanssa tehty lapsi!) ja sitten taas toisaalta ois kamalaa jos Oliver dumppaisi kovia kokeneen Alienorin tuosta noin vaan ja jatkaisi onnellista perhe-elämää kuin mitään ei olisikaan tapahtunut..

äänestin alienoria, koska mielestäni hänen ja oliverin kemiat kohtasivat paremmin!

Tykkään Liljasta ihan hirmuna kun se on niin aidon ja persoonallisen näköinen, Alienor on ihan perustylsä.

Jooh, mutta ääneni meni Alienorille. Lilja vaikuttaa sen verta hyvältä naiselta, että sille varmasti riitää ottajia, vaikka Oliver hänet jättäisikin.

Sitäpaitsi Lilja on kyllä minusta ihan yhtä persoonallinen kuin Alienorkin. Plus olen saanut Liljasta sellaisen käsityksen, että tämä olisi jotenkin ystävällisempi ja lämpimämpi persoona kuin Alienor.

Valitsin Liljan ihan senkin vuoksi, että olisi kamalan törkeää Oliverilta Liljaa kohtaan valita Alienora! Koska Oliver on kadonnut ja Lilja tietenkin todella todella huolissaan missä tämä on! Hän on joutunut elää pelossa ja epätoivossa ja masennuksessa lisäksi vielä pienen lapsen kanssa! Lapsen, joka ei ole vielä isäänsä nähnyt, yhyy! Joten olisi loukkaavaa Liljaa kohtaan, että Oliver palaa "reissultaan" toinen nainen kainalossa. :o Voi Lilja raasu.. :'(     

 

 Kuka lähtee, kuka jää, ja miten? Ehdotuksia avuliailta lukijoilta!

Minusta olisi typerää silti heittää persoonallinen ja nätti Lilja pois Alienorin takia 8( Voisihan olla myös niin että Oliver ei vain yksinkertaisesti pysty päättämään ja elää salaista kaksoiselämää, siitä sais ainakin aika dramaa

Miksei Oliver valitsisi molempia ja ryhtyisi mormoniksi? : D
Hän eläisi onnellisesti molempien naisten kanssa ja mahdollisesti löytäisi vielä kolmannenkin naisen tähän erikoiseen avioliittoon : D
Oonkohan katsonut liikaa Big Lovea?

Meh lisäät vaan tarinaan mustan hevosen, Matti Meikäläisen, joka pamauttaa Oliverin raskaaksi! Lupaan ettiä sulle kaikki tarvittavat meshit ja hakit sitä varten

Mun mielestä ois paljon jännempää jos Oliver valitsisi Liljan, mutta kuitenkaan tunteet Alienoriin eivät katoaisi ja kolmiodraama jatkuisi Liljan selän takana ;)

Idea yksi:
Alienor muuttaa Oliverin luo asumaan, ja he jättävät suhteensa pienemälle huomiolle ja Oliver antaa aikansa Liljalle ja Sagalle.
Mutta Oliver ja Alienor ei kuitenkaan voi pitää näppejään erossa toisistaan, ja näin ollen Lilja löytää parin muhinoimasta jostain päin taloa ja Lilja masentuu ja pakkaa tavaransa ja lähtee ja Alienor ja Oliver voivat olla keskenään ja kahden lapsen kanssa, koska Lilja jätti lapsensa Oliverin huostaan.
Tai
Kaikki palaa ennalleen, ja Alienor muuttaa omaan asuntoon ensin asuttuaan Oliverin luona jonkin aikaa. Lilja kuitenkin yllättäen sairastuu vakavasti ja menehtyy, ja Alienor ja Oliver tapaavat uudestaan ja Alienor muuttaa pysyvästi Oliverin luo.

Tai Oliver elää salaista kaksoiselämää, koska ei osaa millään päättää, kumpaa naista rakastaa enemmän.

Tai sitten Lilja onkin jo tuolla välin löytänyt myös jonkun toisen >:3

Helppo ja tyylikäs lopetus: lavasta tälle "hienommalle" (eli varmaan Lilja) hahmolle onnettomuus ja tapata se. Sitten Oliver saa jonkun järkytys kohtauksen ja ei toivu siitä ilman Alienorin apua, joka taas johdattaa heidät yhteen.

Höh miks kaikki haluaa tapattaa Liljan!

Mun mielestä Alienor voisi muuttaa nyyttinsä kannsa Oliverin ja Liljan kämppään. Ajan kuluessa Lilja alkaisi aavistamaan, että Oliverilla ei ole ihan puhtaat jauhot pussissa ja tästä kiivastuneena Lilja murhaisi Alienorin!
TAI SITTEN kun Oliver ja Alienor poikansa kanssa saapuisi takaisin Oliverin kotiin mies muistaisi Liljan nähdessään, että tämä on hänelle juuri se ainoa oikea nainen. Alienorin ja Oliverin suhde kukoisti ainoastaan jännityksen ja pelon sekaisessa vaiheessa, oikeassa elämässä se kipinä katoaisi. Jätetty Alienor voisi elää joko murheen murtamana sivuhenkilönä tai sitten dramaattisesti riistää itseltään hengen.
TOISAALTA voisi käydä niinkin, että Oliver kertoisi Liljalle rakastuneensa Alienoriin ja jatkavansa elämäänsä tämän kanssa, mutta Alienor kuolisikin koeputkihedelmöityksen aiheuttamiin jälkikomplikaatioihin. Yksinhuoltajaksi jäänyt Oliver olisi sinkku ja janoaisi kostoa järjestölle, koska menetti molemmat naisensa!

Ei vitsi tää spekulointi on muuten mukavaa. Taitaa olla hyvän tarinan merkki kun näin monet syttyvät miettimään jatkoa

Voishan Oliver dumpata kummatkin naiset ja jäädä elelemään kolmestaan lastensa kanssa.

Nii, muuttaa lasten kanssa Twinbrookin suon kaukaisimpaan nurkkaan, eikä poistu talostaan enää koskaan. Syö pelkkää planktonia suolammikosta ja ansaitsee elantonsa rakentamalla kaarnalaivoja. Toinen lapsista jatkaa sukua suolta löytyneen ahman kanssa.
Hmm, okei oon hiljaa.

^no NYT alko kuulostaan hyvältä!

// no joo kyllä, toi ahma oikeen kruunas kaiken.. no se ois anyways maan asukas?

*hihittää totaalisen hysteerisenä ahmalle* (Ei oikeasti repesin niin pahasti että vesi valuu silmistä) Saanko siis antaa ääneni uudestaan? - Ahmalle! Go ahma go!

Mulla on itse asiassa pelissä ladattu ahma (tai sit se oli majava, mut ei niit kukaa erota), joten totta kai sillekin täytyy antaa mahdollisuus! Ja sehän on maalainen, toisin kuin avaruudesta tullut Alienor, joten ei pitäisi Oliverin äitimuorillakaan olla mitään sitä vastaan!

Ahma mukaan äänestykseen.. Repesin niin pahasti ettette uskokkaan

Ehkä mun pitäis ihan huvin vuoks tehdä ekstraosa, jossa kerrotaan mitä olisi tapahtunut, jos Oliver olisi valinnut ahman.

"Ja niin Oliver ja ahma elivät elämänsä onnellisina loppuun asti.."
Ehkä sun pitäis nollata toi äänestys ja lisätä ahma mukaan ? 8D

Antakaa ahmalle mahdollisuus, sekin rakastaa Oliveria. :3

Entäs jos Lilja ja Alienori rakastuiskin toisiinsa ja heivais Oliverin pois!
Edit:/En usko että eläimmiin sekaantuminen oo sittenkään kovinkaan hyvä idea 8D

TAI sit Lilja ja Alienor rakastuu toisiinsa JA Oliver ja ahma rakastuu toisiinsa!

hah! Alienor on pelkkä suhteenrikkoja horo! :< haha, go lilja go!

_______________________________

Näin villiin menoon päättyi äänestys. Ja jos jollekulle jäi vielä epäselväksi, Alienor voitti äänestyksen. Mutta mitä jos ahmakin olisi saanut mahdollisuuden?