Kulissien takaa - osio sisältää tarinassa julkaisemattomia kuvia, tapahtumia ja tekstejä, hassuja juttuja Starberryjen elämästä ja jännittäviä salaisuuksia tarinasta! 


Legacyn aloittaja Limena sai nimen äitinsä puutarhaharrastuksen innoittamana. Limen ja omenan sekoituksesta tuli Limena. Limena edustaa siis itse asiassa jo toista Starberryn sukupolvea, mutta vasta hänestä alkoi legacy challenge. Limenan äiti oli ensimmäinen Sims kolmosella luomani sim. Hänen perheeseensä kuului myös todella lihava isä ja Limenalla oli myös sisko. Lapset syntyivät peliin, en luonut heitä CASissa. 
Limenan äiti ja taapero-Limena.Limenan kotiplaneetta Gliese 581c on oikeasti olemassa ja se löydettiin vuonna 2007. Se on pieni eksoplaneetta (maan kaltainen planeetta), joka kiertää tähteä, joka on lähin tähtemme heti auringon jälkeen. Tutkijat kiinnostuivat planeetasta, koska se voisi hyvinkin ylläpitää elämää. Gliese 581c on tällä hetkellä eniten maapalloa muistuttava eksoplaneetta, eikä se ole kovin kaukanakaan maapallosta; matkaa on vain parikymmentä valovuotta. 
 
Limena kirjoitti kirjan kokemistaan vaiheista. Tämä kirja on sen jälkeen kulkenut sukupolvelta toiselle ja jokainen perijä on täydentänyt sitä omalla tarinallaan. Se sama Limenan kirjoittama kirja on oikeasti kulkenut aina suvun mukana, tarinassa ei nähdä vain jotain kirjahyllystä revittyä kirjaa. Pistän myös jokaisen perijän lukemaan kirjan pelissä oikeasti! 


 
Häästressi aiheuttaa kaikenlaista...

 
Saan yleensä lasten nimiin inspiraation joltain oikealta henkilöltä tai hahmolta tai kirjaston poistomyynnistä ostamastani kirjasta, jossa on lapselle 7000 nimiehdotusta eri puolilta maailmaa. Limenan lapsista Audrey tuli yllätys yllätys kuuluisalta näyttelijältä, Adina, Inga ja Iines kirjasta, Ingrid aikoinani katsomastani Teinidracula-tv-sarjasta (oli tosi hyvä! :P ) ja Cira myös siitä samasta kirjasta, mutta myös sen takia juuri Cira, kun se muistuttaa omaa nimeäni, ja on lyhyt ja räväkkä, jollaista Cirasta jo kaavailin ennen hänen syntymäänsäkin! :D

Seuraavasta sukupolvesta Vincent sai nimensä jonkun toisen sims-tarinasta, jota luin vähän ennen Vincentin syntymistä ja ehkä ihan vähän Tim Burtonin Vincent-niminen animaationpätkäkin inspiroi alitajuisesti, kun olen Burton-fani! Oliverin nappasin jostakin elokuvasta, mutta en kyllä muista yhtään mistä. Siihen piti saada sopivan sointuva nimi, joten otin kirjan avuksi ja päädyin Oscariin.

 

Sagalla oli aika raju kasvupyrähdys nuoruudessaan...

Saga-nimestä olen aina pitänyt ja tässä kohtaa halusin antaa sen jollekin nimeksi. Se oli vähän kuin varalla siihen kohtaan, kun ei tulisi mitään muuta mieleen. :P Zinaida on Sims 2:n ajoilta nimivarastosta. Lainasin silloin joskus kirjastosta hullut määrät nimikirjoja ja kirjoitin vihkoon kivan kuuloisia nimiä ylös simsiä varten. Zinaida tuntui sopivan erikoiselta kahden alienin lapselle. 

Thea-nimen bongasin hautausmaalta yhdestä hautakivestä. En siis yleensä hengaile hautausmailla, vaan kyse oli jostain perinteisestä jouluaaton hautausmaavierailusta, jolloin on jännittävää matkan varrella katsella hautakivistä nimiä ja ikiä. Sen jälkeen aloin haeskella toista t:llä alkavaa nimeä ja törmäsin jossain vaiheessa ihaniin Tilda-kuvioihin, rakastuin niihin ja nimi jäi pyörimään päähän. :P Pojille halusin nykyaikaiset perusnimet, mutta kuitenkin vähän erikoiset, kuten edellisilläkin suvun lapsilla, joten heille päätyi sitten vähän väännellyt ja käännellyt Joa ja Jonas. 

Seuraavalle sukupolvelle on jo nimet päätetty, vaikken edes tiedä tuleeko sieltä tyttöjä vai poikia ja kuinka monta! :P


 

Starberryjen perheessä asui Unelmaduunin ilmestymisen aikoihin
todella pitkään simbotti, jota ei kuitenkaan tarinassa nähty! 


 
Ensimmäisen kerran järjestö tuli tutuksi heidän siepatessaan raskaana olevan Ciran vangikseen. Harva lukija tietää, että tässä vaiheessa noudatin vielä kuuliaisesti LC:n sääntöjä, joten rakensin järjestön ränsistyneen toimipaikan Starberryjen takapihalle, enkä halunnut tehdä ylimääräisiä rahakoodeja sen vuoksi. Sen jälkeen tosin tuli pieni pulma, tontille kun ei saisi muuttaa ylimääräistä väkeä. Siinä vaiheessa säännöt lensi romukoppaan ja päätin, että tarinan kustannuksella en ala seuraamaan sääntöjä suurennuslasilla, tärkeimpänä tulkoot juonen kulku ja vasta toisena säännöt! 
 


Toisinaan Ciran pahat luonteenpiirteet ottivat vallan kesken kuvausten...

 
Järjestö, tuo alienvastainen hallituksen organisaatio, on alusta asti kirjoitettu pienellä, vaikka järjestö onkin sen järjestön nimi. Se on yksi osa huippusalaista salassapitoa, koska kun asiakirjoissa puhutaan järjestöstä, niitä lukeva vain miettii mistä järjestöstä tässä on kyse, eikä arvaa järjestön olevan sen järjestön nimi. Monimutkaista, eikö? 


Vanhuksena voi olla toisinaan vähän höppänä, erehdyksessä saattaa vaikka haudata lapsenlapsensa keskelle pihanurmea!