Tähän ekstraan lisään kuvia rakennusprojektin edistymisestä! Poistan tämän todennäköisesti, kun homma on valmis. :) Tähän mennessä en ole rakentanut mitään itse, kaikki on ladattu. Jos olette kivoja, ette vielä kysele mistä mikäkin on ladattu, vasta seuraavan osan jälkeen, ettei mene aikaa latauspaikkojen selvittelyyn. Kaikki paikat on paperilla ylhäällä kyllä! :)Kaupungin keskusta on vielä vähän autio. Jopa keskuspuisto on kadonnut! Kaupunki vihertyy! Harmi vaan, että tämän kaiken tehtyäni peli tilttas, enkä ehtinyt tallentaa... Kirjakahvilan läppärinurkkaus!Kirjakahvila ja taustalla baletti...öööö....no, talo, jossa esitetään balettia! Jätskibaari! :)


Uusi viheralue, tällä kertaa ei tiltannut! :D Tuo iso rakennus on kirjasto! 


Kirjastokin kaipas vähän lisävihreyttä...


Keskuspuisto oli vähän ankea... Tämän rakensin ihan ite! :P
Lisää omii rakennelmia! Yhteen kohtaan jäi pieni kolo, mihin ei mahtunut mitään valmiita taloja, joten päätin tehdä siihen julkisen kasvihuoneen, mut hups, siitä tulikin baari! :P (Materiaalit on vielä muuttamatta, koska peli kaatuu jos meen värejä vaihtelee...)

Hui, akvaarion/uima-altaan läpi on aika hullunkuriset näkymät! --
Kuva ulkoa päin pimeällä ja ruudutkin näkyy! :D Keskuspuiston kulmassa majailee nyt siis kauneussalonki, jätskibaari ja tavallinen baari. 
Karseen lasikupolin tilalle tuli viihtyisä puisto... ...jonne kelpaa mennä kävelylle suihkulähteiden......ja kukkien keskelle! --Kirjakahvilaa tuli aiemminkin näytettyä, mut tässä vähän lisää vielä! 
Ja ulkoa päin. 
Hmm, salaperäinen itse rakennettu talo, joka ei mikään hirmusen kaunis ole ulkoapäin... 
Pieni vilautus talon sisällöstä...

Ja toinenkin...Kuntosalin sisätiloja. --Allas jatkuu ulkona. 
Ja kuva vähän kauempaa! Pensasaidan ja aidan lisäsin itse. :)
Ja tässä vielä uusi kuva pienestä baarista nyt kun tyylinluonti taas suostu yhteistyöhön!Tässä kaupungissa niitä baareja riittää! Tässä toinen vähän erikoisempi tapaus. En rakentanut ite mut muokkasin aika paljon. Tiloja löyty oikeesti vain alakerrasta, mut halusin oleskelutilat mieluummin ylös. :)Ja tältä ne sit näyttää!Ja tältä! Tältä puolelta löytyy myös tanssilattia.Tämä kuva on rakennuksen alakerrasta, jossa on vessat ja hissit.Vielä löytyy kaupungista söpöjä puutalojakin!Kaupungin laitamilla on kylpylä...Siellä myös lapset viihtyvät! Tämän latasin myös, mutta se tuli peliin jotenkin viallisena, joten edellisen kuvan taustalla näkyvät altaat oli jäljellä, mut muuten rakensin itse.Kulttuuria kaupunkilaisille; taidemuseo!Taidetta...Ja lisää taidetta...
Kaupungin vanha oopperatalo.Leffateatteri koki pienen pihanuudistuksen......ja uusi oopperatalo sai uudet maalit seiniinsä! Itse asiassa katon valkoisen kuvion hävitin vielä myöhemmin.Lähikuvaa!Stylistin talo ja jätskikauppa saivat myös uutta väriä pintaansa, kun edellinen valkoinen pomppasi liikaa silmille.
Hmm, tämmösenkin rakensin...
Miten nää vois liittyy tarinaan, kun näillä ei ole mitään tekemistä tutun pahispoppoomme kanssa...?Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä, karttakuva! Kerrostaloja jäi edelleen muutama, mutta ei ole enää ihan niin suurkaupunkimainen kuin alunperin! :)

      *        *        *

Lista rakennusten latauspaikoista:

Noelin talo
Kaupungissa olevia asuintaloja ja täällä lisää